De WinterTuin

De WinterTuin is een paviljoen geheel aangekleed in de vorm van een winterse tuin met terras. De buitenzijden van het paviljoen zijn van glas, zodat er volop licht is en uitzicht op het natuurgebied ‘De Mortelen’. De decoratie vormt een geheel met buiten; een winter wonderland met veel natuurlijke producten zullen de landelijkheid van het café accent geven. U mag daar denken aan allerlei landbouwgewassen en bloemen in gedroogde vorm, veel hout, en een sprookjesachtige verlichting.

De WinterTuin wordt verwarmd door middel van terrasverwarmers. We stoken dus niet heel de tent warm, maar met een jas of trui aan is dit heel goed te doen. Aan de voorzijde van het paviljoen is een groot overdekt terras, waar tegen de avond de vuurkorven niet zullen ontbreken. Kortom; een brok winterse gezelligheid!

U bent van harte welkom

Mocht de WinterTuin zijn gereserveerd voor een partij, kunt u altijd nog terecht in het café. Tijdens openingstijden is de WinterTuin gewoon te bezoeken als terras. Op zondagen kan er ook een gratis evenement zijn. Zondag na 17.00 uur is er ruimte voor een openbaar feestje, tot 22.30 uur. Wat er te doen is kunt u bekijken op de onze evenementenkalender. Reserveren van plaatsen is helaas niet mogelijk. De openingstijden van de onze WinterTuin zijn gelijk aan de openingstijden van ons café en kunt u terugvinden op onze contactpagina.

De WinterTuin is slechts een aantal maanden per jaar geopend (omstreeks dec-febr), voor de precieze opening en sluiting van deze locatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Mogelijkheden

We hebben speciale WinterTuin arrangementen, toegespits op winterse gerechten en dranken, activiteiten en mogelijkheden. Wilt u graag alle mogelijkheden bekijken? Klik dan hier voor onze WinterTuin arrangementen.

Als u graag deze locatie wilt gebruiken voor een feest of borrel, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.