Oude grintweg kermis verhuist naar ‘ander’ weekend…

Volgens traditie kennen we al sinds jaar en dag ‘Oude Grintweg Kermis’…
Normaliter op haar ‘vaste’ weekend in Oktober.

Dit jaar zal de kermis verhuizen naar een ander moment… en via onze facebookpagina en de site houden we u op de hoogte wanneer de “kermis” zal plaatsvinden in onze zaal!

Waarom deze verplaatsing….

Volgens de traditie zou ‘oude grintweg’ kermis samenvallen met maar liefst 6 evenementen in onze directe omgeving, waaronder het Halloween-weekend in Oirschot. Met zo’n drukke evenementenkalender in dit weekend leek het ons verstandig een beetje te ‘schuiven’.

Daarbij: is de overname van het café net voor de zomer een feit geworden, met aansluitend een fantastisch zomerseizoen. Dat op zich heeft organisatorisch al veel tijd en energie gekost van ons team… zowel voor als achter de schermen. Om voor voor u (onze gasten) een leuk programma samen te stellen voor ‘oude grintweg kermis’ is amper tijd geweest… en ja; als we het doen doen we het natuurlijk het liefst goed.

Vandaar zijn we met de werkgroep inmiddels achter de schermen druk met de invulling bezig! Zodra de nieuwe data en het programma bekend zijn leest u dat als eerst op onze site en onze facebookpagina.

Natuurlijk zien we jullie dan ook graag ” Doags ná de Kermis ”

Team Vingerhoeds