Keukenhulp

Altijd al mee willen werken in de keuken, wellicht (nog) niet de opleiding, maar zeker wel de goede motivatie om te leren en te groeien binnen ons keukenteam? Dan ben je van harte welkom!  Als keukenhulp assisteer je bij eenvoudige gerechten en leer je gaandeweg de fijne kneepjes van het vak. Omdat de keuken nog niet (!) zo groot is combineren we deze functie met de spoelkeuken.

Werktijden (over het algemeen):

MA t/m VR wisselend (afhankelijk van beschikbaarheid) met name avond
ZATERDAG | tussen 11:00 en 0:00 uur
ZONDAG | tussen 11:00 en 20:00 uur

Daarnaast maken we vanuit onze keuken(s) ook de mise en place voor o.a. Puur Smokin’BBQ en binnenkort ook de voorbereidingen voor de lunch, buffetten en BBQ voor café Vingerhoeds. Door de diversiteit aan werkzaamheden ‘plannen’ we deze dan ook door de dag heen. Mise en place voor alle disciplines overdag;  de uitgifte | catering | partijen in de avond.

In ons keukentje op de oude Grintweg zoeken we ‘echte’ medewerkers… zonder 9 tot 5 mentaliteit uiteraard en vooral vakmensen die klaar zijn voor een uitdaging!
Als medewerker keuken werk je bij ons o.l.v. de chef en (zelfstandigwerkend) koks mee in de keuken. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Je leert j en bent gedreven om door te groeien en verder te komen. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen ondersteunen.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO  een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei en maken we regelmatig tijd vrij om te teamgeest te versterken dmv een personeelsfeestje of info-avond.

Spreekt jou deze functie aan en ben jij klaar voor de uitdaging?
neem dan contact met ons op:

0499-571334
of (mail via de Verwennerij)
info@bistrodeverwennerij.nl